V zadnjih letih smo priča hitremu porastu spletnih trgovin in premiku nakupovanja iz fizičnih prodajaln v digitalno okolje. Spletno nakupovanje postaja vse bolj priljubljeno med kupci zaradi številnih prednosti, ki jih prinaša. S hitrim tempom življenja in pomanjkanjem prostega časa se kupci vedno bolj nagibamo k udobju, enostavnosti ter hitrosti pri nakupovanju.

A ni pomembno le, da je nakupovanje poenostavljeno, enako enostavno mora biti tudi upravljanje spletne trgovine, zato v nadaljevanju tudi nekaj več na to temo. Lastniki trgovin lahko prihranijo ogromno časa z uporabo izjemnega GLS WooCommerce modula.

Udobje in enostavnost nakupovanja na spletu

Eden izmed glavnih razlogov, da se kupci hitro prilagajamo spletnim trgovinam, je udobje, ki ga ponuja takšen način nakupovanja. Spletno nakupovanje nam omogoča, da izberemo in kupimo izdelke kar iz udobja svojega doma ali kjerkoli drugje, kjer imamo dostop do interneta.

Ni potrebe po obisku fizične prodajalne, čakanju v vrsti ali iskanju parkirnega mesta. Spletne trgovine so na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar nam omogoča, da opravimo nakup takrat, ko nam najbolj ustreza.

Ste lastnik spletne trgovine WooCommerce?

Zaradi naraščajoče priljubljenosti spletnega nakupovanja se vse več podjetnikov odloča za odprtje lastnih spletnih trgovin. Za lastnika spletne trgovine pa je še kako pomembno, da izbere ustrezno platformo, ki mu omogoča enostavno administracijo in nadzor nad poslovanjem.

WooCommerce GLS - kreiranje nalepk
Vtičnik WooCommerce GLS omogoča enostavno kreiranje in tiskanje GLS nalepk.

WooCommerce je odprtokodna platforma, ki zagotavlja uporabnikom obsežen nabor funkcionalnosti in enostavno upravljanje. Omogoča enostavno namestitev, prilagajanje in upravljanje izdelkov ter nudi integracijo z različnimi plačilnimi sistemi ter drugimi koristnimi orodji, kamor sodi tudi GLS WooCommerce modul.

Ta skrbi, da je izdelava GLS nalepk za pošiljke izjemno pohitrena in poenostavljena, odposlanim paketom pa je nato tudi enostavno slediti. Ne le lastniku trgovine, pač pa prav tako samemu kupcu, ki s pomočjo povezave v spletni pošti vedno ve, kje se njegova pošiljka nahaja.

Dodatne funkcionalnosti GLS WooCommerce

Modul za opremljanje pošiljk, dostavljenih s službo GLS, omogoča še precej več, in to v le nekaj klikih. V spletni trgovini imate lahko poslej objavljene tudi termine dostave, kupci pa lahko izberejo, kje bodo pakete prejeli. Na njihovo željo tudi v paketomatu ali drugem prevzemnem mestu.

WooCommerce GLS - dostava v paketomat
WooCommerce GLS na strani blagajne omogoča možnost dostave v izbrani paketomat.

Ta so navedena na spletni strani s preglednim zemljevidom vseh prevzemnih mest. Kupec lahko izbere tudi dostavo na dan nakupa, a le v primeru, da se mu ta opcija prikaže, kar je seveda odvisno od nastavitev v spletni trgovini. Zagotovo te možnosti ne boste omogočili v nedeljo in na praznične dni.

Če torej uporabljate spletno trgovino WooCommerce in želite podpreti možnost dostave z dostavno službo GLS, je WooCommerce GLS vsekakor vtičnik, ki vam bo prišel še kako prav. Razvijalci rešitve vam omogočajo tudi 7-dnevno brezplačno testiranje, da spoznate vse funkcije, ki jih vtičnik omogoča.

Avtor

Spletni portal Bytes.si je namenjen vsem, ki se zanimate za internet, posel in podjetništvo. Prepričani smo, da si boste na našem portalu nabrali veliko novega znanja, ki bo uporabno in predvsem koristno. Prijetno branje in hvala za obisk!

Komentiranje ni mogoče.